Leren zeilen in Zwolle!

Zeiltrainer worden? Dat kan bij Opti Club in Zwolle

Opti Club is de jonge zeilschool in Zwolle en we zijn altijd op zoek naar zeiltrainers (m/v). Heb jij zeilervaring en zie jij jezelf cursisten (tussen de 7 en 12 jaar) zeiltraining geven in de Optimist? Dan maken wij graag kennis met jou!

Heb jij het in je om zeiltrainer te zijn?

Om zeiltrainer te worden bij Opti Club heb je geen jarenlange ervaring nodig, wel moet je jezelf herkennen in deze eigenschappen:

Een zeiltrainer bij Opti Club…Word zeiltrainer bij Opti Club

  • heeft aantoonbare zeilervaring: want je kan anderen pas leren zeilen als je zelf kunt zeilen
  • blijft rustig onder druk en weet sfeer te maken: Want zes kinderen vragen al je aandacht op.
  • kan goed communiceren en kan overweg met kids (tussen 7 en 12 jaar): Je wilt natuurlijk dat ze je goed begrijpen als je ze de overstag uitlegt.
  • heeft een vrolijk en energiek karakter: Jij bent de sfeermaker in de groep.
  • vindt het leuk om kinderen enthousiast te maken voor zeilen: De gaafste sport die er is, ook voor hun.
  • je hebt tijd om zeiltraining te geven (zie: seizoen)

Wat biedt Opti Club aan zeiltrainers?

Sowieso bieden we je aan om lekker bezig te zijn met jouw passie! Lekker in de zon, op het water en met allemaal zeilboten en leuke mensen om je heen. Eigenlijk zou dat al motiverend genoeg kunnen zijn… Maar er is nog meer: voor elke zeiltraining ontvang je een vergoeding, je wordt opgeleid (o.a. een trainingsweekend) en tijdens je zeiltrainingen ook begeleid. Zo zorgen we ervoor dat jij een (nog) betere zeiltrainer wordt en de cursisten optimaal zeiltraining krijgen. Daarnaast ben je onderdeel van het enthousiaste team van trainers en begeleiders en is er zeker ruimte voor jouw inbreng en ideeën. Herken je je in wat hierboven beschreven staat en wil je graag solliciteren, of heb je vragen? Neem dan contact op met Diede, 06 34978872 of mail naar info@opticlub.nl. Voor sollicitatie volstaat in eerste instantie een zeil-cv en een korte motivatie in de mail.

Kijk ook even bij de foto’s en op Facebook, dan zie je nog beter wie we zijn en wat voor gave dingen we doen.

Passie voor zeilen? Leer het anderen!

Zeiltrainers Opti Club